Wereldse Turken op PvdA-lijst


de website van Turkse atheïsten is geblokkeerd

Geplaatst op 23 december 2016 door

Zal ik toch maar weer stemmen op de PvdA, de partij waarvan ik bijna 50 jaar lid was tot ze mijn vertrouwen verspeelde met het afzweren van de welzijnsstaat (ten onrechte ‘verzorgingsstaat’ genoemd) en koos voor de JSF? De partij heeft tot mijn voldoening dit keer op de kandidatenlijst alleen seculiere Turkse Nederlanders geplaatst. Ze heeft haar les geleerd met Kuzu en Öztürk, die onderdanen bleken te zijn van sultan Erdogan. Ooit, onder Wouter Bos, koos 60% van de stemmende Turkse Nederlanders PvdA in de overtuiging dat hun emancipatie bij die partij in goede handen was. Maar met die steun bleek de PvdA een Trojaans Paard te hebben binnengehaald. Juist van die wereldse Nederturken, vaak felle atheïsten, verwacht ik dat zij de PvdA afhelpen van het beschamende respect voor de islam.
3 reacties “Wereldse Turken op PvdA-lijst”


 1. Jakob Bolk schreef:

  Mijn ooit gewaardeerde en gerespecteerde PvdA is ter ziele. De plechtig gezongen uitvaart is op 15 maart 2017.

  Liever geen bloemen !

 2. ben warner schreef:

  Gaat die A toch nog ergens voor staan.

 3. HvdBerg schreef:

  Victor Onrust:
  “De islam is een godsdienst, waarin de dominante stroming haar totaliteitsaanspraak niet heeft laten varen. Zij is uit dien hoofde ongeschikt voor opname in de moderne staat en vormt een bedreiging daarvoor. De overheid is daarom verplicht en gerechtigd de islam te bestrijden, uit te sluiten en zeker niet te faciliteren, met uitzondering van die stromingen die zeer duidelijk afstand nemen van de totaliteitsaanspraken. Zij zal daartoe moeten discrimineren, dat wil zeggen de burgers die de islam aanhangen anders moeten behandelen dan gewone burgers. Dit is het gelijk van Wilders.”
  Deze meneer Onrust wordt uitgenodigd op de vrijdenkersborrel in Deventer door de heer Hans de Vries van de Partij v.d. rede. Dus meneer Van Hooff, die ondemocratische partij waar u zo naar verlangt is er al. De PvdA zal nooit dit soort discriminatie toelaten. U kunt dus veel beter stemmen op de PvdR of anders op de eenmanszaak van Wilders.
Reageer