rozenkrans tegen de islam


macht van Maria's rozenkrans

Geplaatst op 7 oktober 2017 door

Op de dag dat dit stukje verschijnt, moeten Poolse katholieken aan de 3000 kilometer lange landsgrenzen de rozenkrans gaan bidden ter bescherming van hun land, Europa en de ganse wereld. 7 oktober is de dag waarop in 1571, dus niet minder dan 446 jaar geleden, de Turken in de zeeslag bij Lepanto werden verslagen. Paus Pius V liet indertijd dag en nacht in de kerken van Rome de rozenkrans bidden om Maria’s interventie te krijgen. Dankzij haar werd voor het moment de opmars van het Ottomaanse rijk gestuit. Nee, verklaarden de Poolse bisschoppen, die rozenkransgrenswacht heeft echt niets te maken met angst voor de islam.
51 reacties “rozenkrans tegen de islam”


 1. joop dorrepaal schreef:

  Jammer, de editor slikt bepaalde tekens niet; correctie dus:

  Beste M.Poort,
  Ik zou u aanraden voorzichtig te zijn in de keuze van uw adviseurs. U schrijft namelijk (uiteraard heeft uw adviseur dat gedaan):

  begin citaat:
  Al deze door de wetenschap ontdekte eigenschappen hebben een opmerkelijk raakvlak met het denken van de spirituele mens. Er lijkt nu een wetenschappelijke basis te komen van hetgeen door godsdiensten al vanaf het begin wordt verkondigd: “er is meer tussen hemel en aarde” einde citaat

  Dus ik mag van u aannemen dat de dag is niet ver meer is dat God wetenschappelijk verklaard kan worden…

  Ik zie er met spanning naar uit.
Reageer