Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vrijdenkersborrel Deventer

3 maart 2016 @ 20:00 - 22:00

Op de Vrijdenkersborrel Deventer van donderdagavond 3 maart 2016 geeft Ron Smit (bestuurslid van de Basisinkomen Partij) een inleiding over:

“Wat houdt het Basisinkomen in?”

Verschillende gemeenten zijn aan het kijken of het Basisinkomen een invulling kan zijn voor de participatiewet bij de uitvoering van de gemeentelijke sociale voorzieningen. Onder andere de gemeenten Leeuwaarden, Leiden, Wageningen en Zwolle zijn aan het onderzoeken hoe het Basisinkomen als invulling van de bijstand kan worden ingevoerd. Onlangs heeft de Vrijzinnige Partij hierover de initiatienota ‘Zeker Flexibel’ ingebracht in de Tweede Kamer. Op de Tafel van de Rede zullen de verschillende invullingen de revue passeren tijdens de inleiding van Ron Smit. Na de inleiding zal de discussie gaan over de voor en tegens van het Basisinkomen en wat het kan betekenen voor Nederland. Wil je meedoen aan de discussie kom dan donderdagavond 3 maart 2016 naar de Fermerie te Deventer.

Maandelijks
Vrijdenkers, sceptici, humanisten, godsvrije en atheïstische mensen en anderen (uit Veluwe, Salland, Achterhoek en Twente) ontmoeten elkaar de eerste donderdagavond van de maand onder het genot van een drankje in De Fermerie te Deventer om te discussiëren over actuele onderwerpen.
De drankjes zijn voor eigen rekening. We staan open voor een bijdrage in de kosten voor het organiseren van de maandelijkse Vrijdenkersborrel Deventer.

Volgende
De volgende bijeenkomst is donderdagavond 7 april 2016.

Details

Date:
3 maart 2016
Time:
20:00 - 22:00
Event Tags:
, , , , ,

Organizer

Vrijdenkersborrel Amsterdam
Phone:
06 20013125
Email:
amsterdam@devrijegedachte.nl

Venue

De Fermerie
Muggeplein 9
Deventer,
+ Google Map
Phone:
06 85420685
Website:
http://www.fermerie.nl/